skip to Main Content

Mærkepolitik:

I forbindelse med at vi i FDF har fået en ny forbundsskjorte er mærkestrukturen samtidig blevet ændret.

Dette betyder at vi i stedet for stofmærkerne har fået perler. Perlerne er opdelt i niveauer alt efter sværhedsgraden for aktiviteterne og dermed ikke klasseinddelt, som de tidligere mærker. På hver perle er der et nummer, som viser hvilket niveau man har opnået.

Perlerne kan sættes på elastikkerne på højre arm på forbundsskjorten. Hvis man stadig har den gamle forbundsskjorte kan perlerne sys på samme sted som stofmærkerne har siddet. Perlerne kan godt tåle maskinvask, men det anbefales at man vender vrangen ud på forbundsskjorten.

Et nyt mærke/perle kost 10 kr. som betales til lederen når perlen modtages. Når man går fra et niveau til det næste niveau indenfor samme mærke, afleverer man mærket fra det laveste niveau tilbage til kredsen og får til gengæld det næste niveau uden at betale. Såfremt man ikke vil aflevere perlen tilbage eller har mistet perlen, skal man betale 10 kr. for at få mærket.

Hvis du har et af de gamle stofmærker som du gerne vil have erstattet med et af de nye mærker, skal du tage fat i din leder. Lederen kan undersøge om det gamle stofmærke er identisk med et af de nye mærker. Hvis dette er tilfældet kan du købe en perle svarende til det gamle stofmærke.

Hvis et mærke går i stykker skal det afleveres retur til kredsen, som derefter sørger for at mærket bliver erstattet med et nyt.

Knivbevis:

Vi har i FDF Tårnby udarbejdet et knivbevis. Beivset kan uddeles til de medlemmer, der har de nødvendige færdigheder for at få lov at bære og anvende kniv i FDF sammenhænge. Det er holdets leder, som udsteder knivbeviset.
Såfremt du er interesseret i at læse mere om de nye mærker, kan du læse mere på FDF’s hjemmeside. Bemærk at konceptet fra landsforbundet kan variere fra, hvordan vi anvender konceptet i FDF Tårnby.
Back To Top