skip to Main Content

Generelt omkring FDF:

Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og for børn og voksne. Det at lege, hygge, grine og tale sammen, og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner. Vi tror at alle har noget at bidrage med til fællesskabet, og det præger den måde, vi er sammen på.

I FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. Her er voksne med noget på hjerte. FDF bygger på et kristent livssyn, og vi forsøger at formidle de kristne fortællinger og værdier på en måde, der er relevant for moderne børn, unge og voksne. Det er værdier som for eksempel tolerance, tilgivelse og næstekærlighed. Det er dog ikke et krav, at man tror på Gud, for at gå til FDF. Det er vigtigt for os, at der både er plads til tro og tvivl.

I FDF vil vi gerne inspirere børn til at tænke kreativt og bruge fantasien. Gennem leg, rollespil og opfinderi udfordrer vi os selv, og den verden vi lever i. Derudover kan de konkrete aktiviteter variere fra kreds til kreds, men musik, leg og friluftsliv udgør ofte den røde tråd. Aktiviteterne i FDF er mangfoldige.

FDF et godt afsæt i livet. Mange FDFere har fået stærke sociale kompetencer i FDF, har lært at tænke ud af boksen, og har sans for at vælge til og fra overfor de vigtige ting i livet. FDF giver børn og unge en ballast og et ståsted at møde verden fra.

FDF møder vi børn og unge med et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at vi som mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset baggrund.

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. FDF har 25.000 medlemmer i 350 lokale afdelinger fordelt over hele landet.

Indmeldelse:

Første gang man kommer til FDF får man udleveret en velkomstkuvert. Forsiden skal udfyldes og returneres med det samme, det er IKKE en indmeldelse, bare oplysninger om navn, adresse og telefon nr., så vi har det hvis der skulle ske noget. Efter at have været til 3 møder, melder man sig ind via nettet på nedenstående knap “Bliv medlem”, og så er man medlem af FDF Tårnby. Der er et indmeldelsesgebyr på 150 kr, hvorefter at man vil modtage en kontingent opkrævning senere.

Kontingentbetaling:

Kontingent udgør i øjeblikket 900,- kr. om året som opkræves i to rater á 450,- kr. i oktober og marts eller efter indmeldelse. Der skal betales kontingent, hvis man er indmeldt 14 dage før kontingentopkrævningen. Hvis kontingentet ikke bliver betalt rettidigt, tillægges et gebyr på 50 kr. Kredsens mobilepay er 69181 og konto er regnr: 8075 kontonr: 0001277056.

I FDF Tårnby vil vi rigtig gerne bruge vores tid og ressourcer på at lave fede ting for de børn og unge der er medlem, og ikke bruge tiden på administration.

Vi bruger en del tid på at gennemskue, hvem der har betalt for hvad og sende gentagne rykkere ud. Vær rar at skrive barnets navn i boksen ‘besked til modtager’ og overhold betalingsfristen- det letter administrationen væsenligt.

Back To Top